FLEXIBEL, INFORMEEL EN LOKAAL

FLEXPLEK HUREN BIJ MEETTIN

BETER DAN THUIS

Omringd door andere ondernemers werken aan jouw business. Huiselijke omgeving, snelle Wi-Fi én overheerlijke koffie van onze barista.

GRATIS

Flexwerken kan bij ons gratis. Geopend tijdens kantooruren. Zoek je toch dat beetje extra? Kijk dan eens naar de Flex Plus en Corporate mogelijkheden.

CATERING

In onze Koffiebar voorzien wij jou naast koffie ook graag van een vers sapje, smoothie, gezonde sandwich of groentewrap. Aan alles is gedacht.

Een flexplek huren die van alle gemakken is voorzien en tevens uitstekend bereikbaar is, dat is hetgeen wat Meettin voor jou kan betekenen. Wij bieden flexplekken aan in onze koffiebar met razendsnel internet en vaste stroom. De flexplekken bevinden zich op een unieke locatie midden in Nederland. Onze flexplekken bevinden zich in De Tinfabriek van Naarden. Eén van de meest duurzame kantoor- en vergaderlocaties van Nederland. Lees onderstaand de voordelen of reserveer eenvoudig via ons online reserveringssysteem.

De voordelen van Meettin’s flexplekken

Een flexplek huren bij Meettin staat garant voor een aantal zeer interessante voordelen, zie onderstaand:

  • Een flexibele werkplek op één van de duurzaamste locaties van Nederland
  • Hoogstaande kwaliteit
  • Razendsnel internet
  • Gratis parkeren
  • Aangename sfeer
  • Makkelijk aan te rijden
  • De lekkerste koffie van onze barista
  • Lunchmogelijkheid met lokale producten

De meest duurzame flexplekken van Nederland

De Tinfabriek in Naarden is de meest unieke flexwerkplek in Nederland. Een locatie waar ruimte, licht, rust en werk samenkomen. Waarom is het zo uniek? Het gebouw zelf is verpakt in duurzaamheid. Wij hebben voor onze duurzaamheid een certificaat van BREEAM mogen ontvangen. Dit houdt in dat het gebouw en omgeving duurzaam zijn gebouwd en hiermee minimale impact hebben op het milieu. Eigenlijk is het gebouw zelf al een pronkstuk op zich om naar te kijken. Bekijk je het vervolgens vanbinnen, dan vind je ontzettend veel mooie ruimtes vol met licht en positieve invloeden. De ideale plek om productief aan de slag te gaan!

Flexplekken realiseren op abonnementsbasis

Heb je de flexplekken bij ons geprobeerd en bevalt het je te goed? Dan is het voor jou mogelijk om op abonnementsbasis bij ons te komen werken. Met een Flex Plus of Flex Corporate abonnement kan jij op rekening bestellen en gebruik maken van vergaderruimtes met een fair-use policy en kortingstarief. Op de flexplekken van Meettin kan je productief zijn in een inspirerende ruimte.

Meer weten over onze flexplekken? Contacteer ons

Wil je meer informatie over De Tinfabriek, onze kantoren of flexplekken? Neem dan gerust contact met ons op of meld je gewoon hier aan voor een flexplek! Wij zijn op werkdagen telefonisch bereikbaar op +31 (0) 35 3690051. Een flexplek huren was nog nooit zo makkelijk. Wij zien je graag verschijnen in ons mooie pand!

Blijf op de hoogte

NIEUWS. BREKEND.

Hieronder lees je het laatste nieuws over Meettin, onze huurders & over de ontwikkelingen in De Tinfabriek.

Menu