NATIONAAL SCHADECONGRES 2019 | AUTOMOTIVE INSIDERS

Met als motto ‘De prijs van kwaliteit’ vond op 10 september het Nationaal Schadecongres plaats. Dit event van kennis- en netwerkorganisatie Automotive Insiders brengt een keur aan sprekers uit de schadeherstelbranche op de been.

Als rode draad loopt door de diverse bijdragen de vraag wat kwalitatief hoogwaardig autoschadeherstel mag (of moet?) kosten. Zo bracht Derk Roodhuyzen de Vries, directeur van online platform Fixico, vraag en aanbod bij elkaar. Daarmee droeg hij in belangrijke mate bij aan de transparantie van de kosten van schadeherstel.

Andere sprekers tijdens het Nationaal Schadecongres zijn technisch directeur Richard Schram van Euro NCAP en directeur Martin Kaspers van PSA Retail Nederland. Aan het woord komt verder Anton Cornelissen, directeur TOI-opleidingen en initiatiefnemer van de Autotech Academy, het platform voor opleidingen in de schadeherstelbranche. Ook staat een paneldiscussie op het programma, met medewerking van schadeondernemer Joost den Elzen, fleet- en verkoopdirecteur Glenn Jacobs van autoverhuurder Hertz, en directeur Erwin Renkema van herstelketen UAS. Internationaal toparbiter Bas Nijhuis besluit het Nationaal Schadecongres met een presentatie waarin hij dwarsverbanden legt tussen topsport en het bedrijfsleven.

Het programma stond onder leiding van Felix Tenniglo & Ric van Vugt.

Informatie

DATUM

11/09/2019

Uniek, duurzaam en centraal gelegen

Meettin in De Tinfabriek

Informatie

EMAIL
naarden@meettin.com

TELEFOON
035-369 00 51

ADRES
Amsterdamsestraatweg 5
1411 AW Naarden

Menu