Over De Tinfabriek

Geschiedenis

Er zijn slechts weinig inwoners van Naarden of Gooise Meren die van de tinfabriek aan de Amsterdamsestraatweg weten. Laat staan dat er achter de anonieme gevel een imposant gewelfd dak en karakteristieke schoorsteen schuilgaan. Sinds 1956 wordt het complex gebruikt als tinfabriek. Het pand heeft in de loop der jaren verschillende eigenaren gekend en er is meerdere keren uitgebreid.

De Tinfabriek wordt is in ere hersteld. De bestaande gebouwen zijn hergebruikt en vormen de basis voor een uniek duurzaam project, waarbij de karakteristieke elementen van toen worden behouden.

Missie

De Tinfabriek heeft één duidelijke missie: Zorgen voor een duurzame, inspirerende omgeving waar jouw klanten, relaties en medewerkers graag willen zijn, om samen te werken en elkaar business te laten excelleren.

We doen dit met veel passie en heel ons hart. We luisteren continu naar de wensen en kritiek van de ondernemers in onze fabriek. Alleen door goed te luisteren kunnen we ons verbeteren. Zo zijn we nog beter voorbereid op het werk van morgen.

 

Duurzaamheid

Innovatieve technologieën worden ingezet om het complex zo duurzaam mogelijk te maken. Zo worden door een warmtepomp, zonnepanelen en volledige isolatie van het pand de energiebehoefte geminimaliseerd.

Ook het gebruik wordt duurzaam, door o.a. een laadvoorziening en een haal- en brengservice met elektrische/hybride voertuigen. Een BREEAM In-Use Excellent certificaat is de kroon op deze duurzaamheidsambitie

Informatie

MEETTIN B.V.

Amsterdamsestraatweg 5
1411AW Naarden

naarden@meettin.com
035-369 00 51

Boek een werkplek

Niets gevonden.

Uniek, duurzaam en centraal gelegen

Meettin in De Tinfabriek

Informatie

EMAIL
naarden@meettin.com

TELEFOON
035-369 00 51

ADRES
Amsterdamsestraatweg 5
1411 AW Naarden

Menu