NETWERKBORREL: STEL JE EIGEN MAATSHIRT SAMEN

De Meettin koffiebar van De Tinfabriek was het toneel voor een bijzondere netwerkborrel. In samenwerking met The ShirtKitchen konden gasten hun eigen overhemd creëren.

Tijdens de borrel worden alle ‘ingrediënten’ gecombineerd, die je nodig hebt om een schitterend en geheel naar eigen wens gemaakt maatshirt te ontwerpen.

Deze unieke combinatie is een idee van Roel Hamilton. Roel heeft meer dan 20 jaar ervaring en heeft sinds kort ook een winkel in Bussum. Samen met de gasten, die tegelijk konden genieten van een drankje en een lekkere borrelhap, was er alle mogelijkheid om uitgebreid een maatshirt samen te stellen.

Voor het maken van een maatshirt heeft The ShirtKitchen, naast veel ervaring, alle ingrediënten zoals een goede kwaliteit stoffen beschikbaar. De bijzondere combinatie van netwerken en een shirt samenstellen werd als zeer positief ervaren. Naast de goede gesprekken hou je er namelijk ook een mooi maatshirt aan over.

Bij The Shirtkitchen worden de klanten individueel geholpen met optimale service en aandacht. Naast de individuele sessies biedt The Shirtkitchen workshops, waarbij meerdere mensen zelf gaan ‘koken’. Workshops zijn voor vrienden, collega’s en relaties, waarbij ieder onder begeleiding van de chef zijn eigen maatshirt samenstelt. Een geweldige belevenis. Door eigen creatieve inbreng wordt het niet alleen een schitterend maatshirt; het wordt je eigen merk. De ervaring van Chef Roel Hamilton en zijn ‘koks’ waarborgen de kwaliteit, die je van een toprestaurant mag verwachten.

Informatie

DATUM

20/08/2019

Uniek, duurzaam en centraal gelegen

Meettin in De Tinfabriek

Informatie

EMAIL
naarden@meettin.com

TELEFOON
035-369 00 51

ADRES
Amsterdamsestraatweg 5
1411 AW Naarden

Menu