DUURZAAM VERGADEREN IN DE TINFABRIEK

VERGADERRUIMTE HUREN BIJ MEETTIN

Ben je op zoek naar een unieke en functionele locatie om te vergaderen? Bij Meettin zit je dan helemaal goed. Wij beschikken over 7 verschillende vergaderzalen die van alle gemakken voorzien zijn. De verschillende zalen variëren in formaat en hebben stuk voor stuk een eigen karakter en een hoog kwaliteitsniveau. Bekijk de mogelijkheden of reserveer eenvoudig online.

 

Vergaderzaal huren in een uniek gebouw

De vergaderruimtes die gehuurd kunnen worden bij Meettin bevinden zich in een zeer uniek gebouw. Namelijk, De Tinfabriek in Naarden. Deze oude fabriek is omgetoverd tot zakelijk bolwerk, met onder andere flexplekken, kantoren en vergaderruimtes. De oude fabriek is verduurzaamd tot één van de meest duurzame locaties in Nederland. Daarnaast waarborgen wij een zeer hoge kwaliteit, dat onder andere terug te zien is in het meubilair, de audiovisuele voorzieningen en het razendsnelle internet.

Voordelen van vergaderruimtes huren bij Meettin

Kom je vergaderen in een van onze unieke ruimtes? Dan zorgen wij ervoor dat er niks ontbreekt om de vergadering zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Naast de heerlijke koffie die geschonken wordt, bieden wij jou ook alle standaard voorzieningen die nodig zijn om een vergadering zo goed mogelijk te laten verlopen.

Wij hebben in samenwerking met Audivio ervoor kunnen zorgen dat we de beste professionele apparatuur in de ruimtes bezitten. Dat betekent, een vergaderlocatie huren met Bose soundbar en televisie, waarvan zowel beeld als geluid professioneel optimaal is. Daarnaast vind je in iedere zaal de belangrijkste zaken, waaronder pen en papier, notitieblokken en meer. Dit behoort allemaal tot ons standaardpakket!

Alle voordelen van een vergaderzaal huren bij Meettin op een rijtje:

  • Hoogstaande kwaliteit
  • Professionele apparatuur
  • Razendsnel internet
  • Ergonomische stoelen en tafels
  • Gratis parkeren
  • Makkelijk aan te rijden
  • Centraal in Nederland
  • Aangename sfeer
  • Unieke locatie

Vergaderen en faciliteren in één

Wil je een vergaderzaal huren, dan wens je een ruimte die tegemoetkomt aan je inspiratie, creativiteit en productiviteit. Wij van Meettin vinden dat daar een aantal faciliteiten bij horen om die ervaring compleet te maken. Samen met diverse horecaondernemers en koffiespecialisten hebben wij de mogelijkheid om je een volledig aanbod te doen in de lekkerste koffie, de beste broodjes, smaakvolle hapjes en eventueel het plannen van een evenement (met catering).

Door een breed aanbod van al deze faciliteiten is het natuurlijk extra aantrekkelijk om ook je klanten hier uit te nodigen. Aan voorzieningen geen gebrek. Hierin komen wij jouw wensen compleet tegemoet. Vraag ons naar de verschillende mogelijkheden.

Diverse vergaderruimtes voor elke situatie

Kom je een vergaderzaal huren bij ons, dan heb je de keuze uit diverse arrangementen. De vergaderruimtes zijn geschikt van 2 tot 20 personen, maar de presentatieruimte biedt plek voor wel 30 personen. Zo hebben wij de mogelijkheid om de mooie vergaderruimtes “Tin XL” en “Harry’s Kantoor” aan je te verhuren. Tin XL zit in de prachtige oude Smelterij, deze is geschikt voor 8 tot 10 personen en Harry’s Kantoor is geschikt voor maximaal 4 personen.

Een van onze vergaderlocaties huren? Neem contact op

Wil je meer weten over onze ruimtes of direct een vergaderzaal huren? Meld je dan hier aan of neem contact op met ons. Dat kan via +31 (0) 35 3690051 of vul ons contactformulier in!

Menu