DUURZAAM VERGADEREN IN DE TINFABRIEK

VERGADERRUIMTE HUREN BIJ MEETTIN

Ben je op zoek naar een unieke en functionele locatie om te vergaderen? Bij Meettin zit je dan helemaal goed. Wij beschikken over zeven verschillende vergaderruimtes die van alle gemakken voorzien zijn. De verschillende ruimtes variëren in formaat en hebben stuk voor stuk een eigen karakter en een hoog kwaliteitsniveau. Bekijk de mogelijkheden of reserveer eenvoudig online.

 

Vergaderruimte huren in industrieel erfgoed

De vergaderruimtes die gehuurd kunnen worden bij Meettin bevinden zich in een zeer uniek gebouw, De Tinfabriek in Naarden. Deze oude fabriek is omgetoverd tot zakelijk bolwerk, met onder andere flexplekken, kantoren en vergaderruimtes. De oude fabriek is verduurzaamd tot één van de meest duurzame locaties in Nederland. Daarnaast waarborgen wij een zeer hoge kwaliteit, dat onder andere terug te zien is in het meubilair, de audiovisuele voorzieningen en het razendsnelle internet.

Voordelen van vergaderruimtes huren bij Meettin

Kom je vergaderen in een van onze unieke ruimtes? Dan zorgen wij ervoor dat er niks ontbreekt om de vergadering zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Naast de heerlijke koffie van onze barista, bieden wij jou ook alle standaard voorzieningen die nodig zijn om een vergadering zo goed mogelijk te laten verlopen.

Wij hebben in samenwerking met Audivio ervoor kunnen zorgen dat alle ruimtes voorzien zijn van professionele apparatuur. Dat betekent, een vergaderlocatie huren met Bose geluid en Full-HD schermen. Daarnaast vind je in iedere zaal de belangrijkste zaken, waaronder flipovers, notitieblokken en schrijfgerei. Dit behoort allemaal tot ons standaardpakket!

Alle voordelen van een vergaderruimte huren bij Meettin op een rijtje:

  • Hoogstaande kwaliteit
  • Professionele apparatuur
  • Razendsnel internet
  • Gratis parkeren
  • Makkelijk aan te rijden
  • Centraal in Nederland
  • Aangename sfeer
  • Unieke locatie

Vergaderen en faciliteren in één

Wil je een vergaderzaal huren, dan wens je een ruimte die tegemoetkomt aan je inspiratie, creativiteit en productiviteit. Wij van Meettin vinden dat daar een aantal faciliteiten bij horen om die ervaring compleet te maken. Samen met diverse partners hebben wij de mogelijkheid om je een volledig aanbod te doen in de lekkerste koffie van onze barista, de beste sandwiches, lokale borrelhappen en eventueel het plannen van een evenement (met catering).

Door een breed aanbod van al deze faciliteiten is het natuurlijk extra aantrekkelijk om ook je klanten hier uit te nodigen. Aan voorzieningen geen gebrek. Hierin komen wij jouw wensen compleet tegemoet. Vraag ons naar de verschillende mogelijkheden.

Diverse vergaderruimtes voor elke situatie

Kom je een vergaderzaal huren bij ons, dan heb je de keuze uit diverse arrangementen. De vergaderruimtes zijn geschikt van 2 tot 16 personen, maar de presentatieruimte biedt plek voor wel 50 personen. Zo hebben wij de mogelijkheid om de mooie vergaderruimtes “Tin XL” en “Harry’s Kantoor” aan je te verhuren. Tin XL bevindt zich onder de karakteristieke spanten van de oude Smelterij, deze is geschikt voor 16 personen en Harry’s Kantoor is geschikt voor maximaal 8 personen. Kom jij vergaderen in het kantoor van de voormalig opzichter van de fabriek?

Een van onze vergaderlocaties huren? Neem contact op

Wil je meer weten over onze ruimtes of direct een vergaderzaal huren? Meld je dan hier aan of neem contact op met ons. Dat kan via +31 (0) 35 3690051 of vul ons contactformulier in!

Menu