Harry’s Kantoor

Harry’s Kantoor

Kom vergaderen in het oude kantoor van de baas en voel je even dé opzichter van De Tinfabriek! Harry was bijna zijn gehele leven eindverantwoordelijk voor de fabriek. Nu alle smeltkroezen verdwenen zijn en de regelkasten opgedoekt kun jij jouw business aansturen vanuit de oude controle kamer.

Vergaderruimte ‘Harry’s kantoor’ is geschikt voor 6 personen en is voorzien van een 49″ Samsung LED scherm, BOSE audio en Barco ClickShare voor draadloze verbinding van bijvoorbeeld een laptop. Wil je liever bekabeld verbinding maken met het scherm, gebruik dan de HDMI kabel. Deze ligt voor je klaar in Harry’s kantoor.

Het klimaat kan geregeld worden via een individueel bedienbare airco-unit. Met één druk op de knop laat je de zonwering zakken, zo voorkom je dat de zon in je ogen schijnt!

Meettin beschikt over een eigen Koffiebar. Bestel eenvoudig een verse lunch, een goede koffie of een gezonde smoothie. Zo kom je de dag wel door. Liever niet gestoord worden? Gebruik dan de QR-code om je bestelling te plaatsen.

Informatie

AANTAL PERSONEN

8

BEELD & AUDIO

49" Full-HD | BOSE Sound | Barco ClickShare

AIRCO

Ja

DUURZAAMHEID

BREEAM In-Use Excellent certificering

Tarief per uur

€35,00

Tarief per dagdeel

€112,50

Tarief per dag

€210,00

Uniek, duurzaam en centraal gelegen

Meettin in De Tinfabriek

Informatie

EMAIL
naarden@meettin.com

TELEFOON
035-369 00 51

 

ADRES
Amsterdamsestraatweg 5
1411 AW Naarden

DD dash MM dash JJJJ
Tijd
:
Tijd
:
Hidden
Geen titel(Vereist)
Menu