Lab

Lab

Het Lab is de presentatieruimte van Meettin. Dé perfecte ruimte voor een lezing of creatieve brainstormsessie. De ruimte van ruim 60m2 geeft de mogelijkheid om verschillende opstellingen aan te bieden. In theateropstelling kan er een presentatie gegeven worden aan maximaal 50 personen. Toch liever een training met U-opstelling? Geen probleem tot 20 personen. Toch iets anders voor ogen? Laat het ons weten en wij toveren de ruimte om naar jouw wensen.

Deze presentatieruimte heeft zijn naam te danken aan het laboratorium van de voormalige tinfabriek, gelegen op exact dezelfde locatie. Het oude gebouw heeft plaats gemaakt voor een moderne entree in het hart van ons pand. Een plek waar jij nu kan vergaderen met zicht op de Grote Kerk van Naarden én de schoorsteen van De Tinfabriek.

De presentatieruimte ‘Lab’ is geschikt voor maximaal 50 personen en is voorzien van een 85″ Samsung LED scherm, BOSE audio en Barco ClickShare voor draadloze verbinding van bijvoorbeeld een laptop. Wil je liever bekabeld verbinding maken met het scherm, gebruik dan de HDMI kabel.

Het klimaat kan geregeld worden via een individueel bedienbare airco-unit. De lucht in de ruimte wordt continue ververst met frisse lucht van buiten.

Meettin beschikt over een eigen Koffiebar. Bestel eenvoudig een verse lunch, een goede koffie of een gezonde smoothie. Zo kom je de dag wel door. Liever niet gestoord worden? Gebruik dan de QR-code om je bestelling te plaatsen.

Informatie

AANTAL PERSONEN

50

BEELD & AUDIO

85" Full-HD | BOSE Sound | Barco ClickShare

AIRCO

Ja

DUURZAAMHEID

BREEAM In-Use Excellent certificering

Tarief per uur

€75,00

Tarief per dagdeel

€262,50

Tarief per dag

€450,00

Uniek, duurzaam en centraal gelegen

Meettin in De Tinfabriek

Informatie

EMAIL
naarden@meettin.com

TELEFOON
035-369 00 51

 

ADRES
Amsterdamsestraatweg 5
1411 AW Naarden

DD dash MM dash JJJJ
Tijd
:
Tijd
:
Hidden
Geen titel(Vereist)
Menu