Werkplek huren

Werkplek op maat

Heb je behoefte aan een eigen plek om je werkzaamheden uit te voeren? Met de werkplekken van Meettin zijn alle benodigdheden aanwezig voor een productieve dag. Snel internet, goede koffie en ergonomische bureaustoelen zijn een greep uit onze voordelen. Middels ons online reserveringssysteem kan er eenvoudig een werkplek worden gehuurd. Wist je dat onze werkplekken tevens uitermate geschikt zijn om te netwerken? Lees hier alle voordelen van een werkplek huren bij Meettin.

Voordelen van Meettin

Een werkplek huren bij Meettin kent vele voordelen die het werk niet alleen gemakkelijker maakt, maar ook efficiënter. Wij kunnen jou het volgende bieden:

  • Een flexibele werkplek op één van de duurzaamste locaties van Nederland
  • Hoogstaande kwaliteit
  • Razendsnel internet
  • Ergonomische stoelen en bureaus
  • Erg lekkere koffie
  • Wekelijks tweemaal een schoonmaak
  • Ongelimiteerd zwart-wit printen
  • Receptioniste die naast jou, ook je bezoekers verwelkomt
  • Gratis parkeren
  • Aangename sfeer

Onze unieke locatie

De werkplekken van Meettin bevinden zich in De Tinfabriek te Naarden. Dit is één van de meest duurzame locaties van Nederland. Wij hebben veel gebruik gemaakt van grote glazen voor optimaal licht en een natuurlijke sfeer. Daarnaast zijn alle werkplekken volledig ingericht met de meest kwalitatieve bureaus en bureaustoelen. Ook kan er gebruik worden gemaakt van een printer en is de Wi-Fi van razendsnelle kwaliteit.

Werkplekken op maat

Bij Meettin zijn er meerdere werkplekken op maat te reserveren. Dat houdt in dat er binnen je wensenpakket altijd een kantoor te vinden is waar je terecht kunt om productief te zijn. Het is mogelijk om bij ons een reguliere (vaste) werkplek of een flexibele werkplek te reserveren, maar ook een heel kantoor. Er zijn genoeg opties die je hierin tegemoet kunnen komen. Alle werkplekken hebben een open en ruimtelijk uiterlijk en geven je creativiteit een goede kans.

Flexibele werkplekken

Naast de werkplekken op maat bieden wij bij Meettin ook flexibele werkplekken aan om te flexwerken. Deze werkplekken zijn gerealiseerd bij ons in de koffiebar. Deze ruimte is van alle gemakken voorzien om optimaal te kunnen werken. Hierbij kan gedacht worden aan razendsnelle internetverbinding, vaste stroom, heerlijke koffie en een gezonde lunch met verse lokale producten.

Centrale ligging van De Tinfabriek

Je nieuwe werkplek in De Tintfabriek bevindt zich op een fantastische plek. Het is een van de best bereikbare zakelijke werklocaties van Nederland. Binnen een minuut zit je al op de snelweg (A1). Dat betekent een korte reistijd vanaf veel woonlocaties in midden Nederland. Woon je in Utrecht? Dan kost het je slechts 30 minuten reistijd en vanuit Amsterdam maar een kwartier.

Natuurlijk vinden wij het ook belangrijk dat men gezond en fit blijft. Daarom werken wij met ons eigen fietsenplan, wat inhoudt dat je onze fietsen gratis kunt pakken op station Naarden-Bussum en P+R Naarden-Bos. Kom je liever met het OV? Ook dan zit je bij ons helemaal goed. De bus stopt bij ons voor het gebouw.

Meer informatie over onze werkplekken

Voor meer informatie over het huren van onze werkplekken kan eenvoudig en vrijblijvend contact worden opgenomen. Liever een keertje langskomen om de sfeer te ervaren? Geen enkel probleem! Onze koffiebar is geopend en wij verschaffen je graag meer informatie.

Contact kan opgenomen via ons contactformulier, telefonisch of per mail.

Menu